Overskuddet som gir overskudd leverte igjen!

Overskudd ble svært vellykket også i 2023. Hvis du har kolleger som kommer hjem fra dette arrangementet med hendene jublende høyt over hodet, kan vi her fortelle deg hva det skyldes.Overskudd ble svært vellykket også i 2023. Hvis du har kolleger som kommer hjem fra dette arrangementet med hendene jublende høyt over hodet, kan vi her fortelle deg hva det skyldes.
Nyheter fra RegnskapNorge

Dette er endringene i skattefrie diettsatser

Fra 1. september øker de skattefrie satsene for arbeidstakere som har yrkesreiser med overnatting og for langtransportsjåfører. Fra 1. september øker de skattefrie satsene for arbeidstakere som har yrkesreiser med overnatting og for langtransportsjåfører.
Nyheter fra RegnskapNorge

U35-nettverket varmer opp til Overskudd 2023

Rekordmange unge regnskapsførere var denne uken samlet til U35s høstsamling hvor de tjuvstarter høstens store høydepunkt for regnskapsbransjen. Rekordmange unge regnskapsførere var denne uken samlet til U35s høstsamling hvor de tjuvstarter høstens store høydepunkt for regnskapsbransjen.
Nyheter fra RegnskapNorge

Etterlyser forenklinger for næringslivet

Regjeringen foreslår få forenklinger av administrative byrder for næringslivet i sitt forslag til statsbudsjett lagt frem 6. oktober. Regjeringen foreslår få forenklinger av administrative byrder for næringslivet i sitt forslag til statsbudsjett lagt frem 6. oktober.
Nyheter fra RegnskapNorge

Statsbudsjettet 2024: Innfører økt kalkulasjonsrente på næringseiendom utenfor storbyene

Beløpsgrensen på ekstra arbeidsgiveravgift økes, kalkulasjonsfaktoren på næringseiendom differensieres, og grensen for utgiftsføring av driftsmidler øker fra 15 000 til 30 000 kroner.Beløpsgrensen på ekstra arbeidsgiveravgift økes, kalkulasjonsfaktoren på næringseiendom differensieres, og grensen for utgiftsføring av driftsmidler øker fra 15 000 til 30 000 kroner.
Nyheter fra RegnskapNorge

Nye regler om bærekraftsrapportering foreslått

Regnskap Norge støtter forslag om harmonisering av rapporteringspliktige foretak samt at en annen revisor eller en alternativ attestant også skal kunne attestere bærekraftsrapportering.Regnskap Norge støtter forslag om harmonisering av rapporteringspliktige foretak samt at en annen revisor eller en alternativ attestant også skal kunne attestere bærekraftsrapportering.
Nyheter fra RegnskapNorge

Nå haster det! 98,5 % av regjeringens forenklinger gjenstår

Statsbudsjettet for 2024 viser at regjeringen kun har forenklet for 160 millioner kroner. Det tilsvarer knapt 1,5 % av lovet beløp. Nå etterlyser Regnskap Norge fortgang i forenklingene for næringslivet, sier Rune Aale-Hansen, adm.dir. i Regnskap Norge.Statsbudsjettet for 2024 viser at regjeringen kun har forenklet for 160 millioner kroner. Det tilsvarer knapt 1,5 % av lovet beløp. Nå etterlyser Regnskap Norge fortgang i forenklingene for næringslivet, sier Rune Aale-Hansen, adm.dir. i Regnskap Norge.
Nyheter fra RegnskapNorge